Macro & Micro - Ua loaʻa ka hōʻailona CE ma COVID-19 Ag Self-Test Kit

Ua loaʻa iā SARS-CoV-2 Virus Antigen Detection ka palapala hōʻike hoʻāʻo pilikino CE.

Ma Pepeluali 1, 2022, SARS-CoV-2 Virus Antigen Detection Kit (colloidal gold method) -Nasal i hoʻomohala kūʻokoʻa e Macro&Micro-Test i hāʻawi ʻia i ka palapala hōʻike hōʻike pilikino CE i hoʻopuka ʻia e PCBC.

Pono ʻo CE i ka hōʻoia hoʻāʻo ponoʻī i ke kino i hoʻomaopopo ʻia e EU e hoʻokō i ka loiloi ʻenehana koʻikoʻi a me ka hoʻāʻo ʻana i nā huahana lāʻau lapaʻau a ka mea hana e hōʻoia ai i ka palekana a me ka hilinaʻi o ka huahana, a ua hoʻokō ia i nā kūlana loea EU kūpono ma mua o ka hoʻopuka ʻana i kēia palapala.NO: 1434-IVDD-016/2022.

Ua loaʻa iā Macro&Micro-Test ka hōʻailona CE ma COVID-19 Ag Self-Test Kit1

Nā Kikoki COVID-19 No ka hoʻāʻo ʻana i ka home
ʻO SARS-CoV-2 Virus Antigen Detection Kit (colloidal gold method) - He mea maʻalahi a maʻalahi hoʻi ka Nasal.Hiki i hoʻokahi kanaka ke hoʻopau i ka hoʻāʻo holoʻokoʻa me ke kōkua ʻole o ka mea hana.Nasal specimen, ke kaʻina holoʻokoʻa eha a me ka oluolu.Eia kekahi, hāʻawi mākou i nā ʻano kikoʻī no kāu koho.

Ua loaʻa iā Macro&Micro-Test ka hōʻailona CE ma COVID-19 Ag Self-Test Kit2
Ua loaʻa iā Macro&Micro-Test ka hōʻailona CE ma COVID-19 Ag Self-Test Kit3

Hāʻawi mākou i 1 ho'āʻo / kit, 5 ho'āʻo / kit, 10 ho'āʻo / kit, 20 ho'āʻo / kit

ʻO ka pili ʻana i ke kumumanaʻo "Precise diagnostics, shapes a better life", ʻo Macro&Micro-Test ua kūpaʻa i ka ʻoihana lapaʻau diagnostic honua.I kēia manawa, ua hoʻokumu ʻia nā keʻena a me nā hale kūʻai o nā ʻāina ʻē ma Kelemania, a ke hoʻokumu ʻia nei nā keʻena a me nā hale kūʻai ʻē aʻe.Manaʻo mākou e ʻike i ka ulu ʻana o Macro&Micro-Test me ʻoe!

ʻIkepili Hui
Ke nānā nei ʻo Macro&Micro-Test i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana, ka hana ʻana a me ke kūʻai ʻana i nā ʻenehana ʻike hou a me nā reagents diagnostic in vitro hou, e kālele ana i ka hana hou kūʻokoʻa a me ka hana maʻalahi, a loaʻa iā ia kahi noiʻi ʻoihana a me ka hoʻomohala ʻana, hana a me ka hui hoʻokele.

ʻO ka ʻike molekala o ka hui, immunology, POCT a me nā ʻenehana ʻenehana ʻē aʻe, uhi nā laina huahana i ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi infectious, hoʻāʻo olakino hānau, hoʻāʻo ʻana i ka maʻi genetic, hoʻāʻo pilikino lāʻau lāʻau a me ka hoʻāʻo ʻana i ka Virus SARS-CoV-2 a me nā ʻoihana ʻoihana ʻē aʻe.

Aia nā hale hana R&D a me nā papa hana GMP ma Beijing, Nantong a me Suzhou.Ma waena o lākou, ʻo ka huina o ka noiʻi a me nā hale hana hoʻomohala e pili ana i 16,000 square square, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā huahana 300.He ʻoihana ʻepekema a me ka ʻenehana hou e hoʻohui ana i nā reagents, nā mea hana a me nā lawelawe noiʻi ʻepekema.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-01-2022